RSS

Choco

06 Feb

Nutella, Côte d’Or, Ovo Maltine, … iedereen heeft wel zijn favoriete choco. Maar wist je dat je dit ook zelf kan maken? Hierbij een basisrecept dat je naar eigen smaak kan aanpassen.

Ingrediënten

Voor 2 potjes choco

  • Blik gecondenseerde melk met suiker (397 gram)
  • 200 g pure chocolade
  • 250 g roomboter (goei boter)
  • 1 zakje vanillesuiker

Hulpmiddelen

  • microgolfoven
  • 2 lege chocopotten (of andere kommetjes)
  • schaal die in microgolfoven mag en groot genoeg is.

Bereidingswijze

  • Smelt de boter en chocolade (in stukjes) in de microgolfoven, roer regelmatig en doe dit tot de chocolade allemaal gesmolten is en het mengsel goed gemengd is.
  • Voeg een pakje vanillesuiker toe
  • Voeg het blikje gecondenseerde melk toe en meng
  • Verdeel het over 2 lege potten
  • Laat enkele uren opstijven in de frigo

Advertenties
 
1 reactie

Geplaatst door op 6 februari 2014 in Broodbeleg, tapenades en salsa's

 

Tags: , , , , , ,

Een Reactie op “Choco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: