RSS

Bokkepootjestaart

19 Jun

Zoals de naam het al zegt is dit een taart met als hoofdingrediënt bokkenpootjes. Ze ziet er misschien een beetje raar uit, maar lekker is ze zeker!

bokkepootjestaart

 

Ingrediënten

  • halve biscuitbodem
  • 2 pakken bokkepootjes
  • 1 pakje vanille Kloppudding (Saroma)
  • 400 ml slagroom (min. 35% vet)
  • 2 zakjes Klop-Fix van dr. Oetker (te koop in Aveve of bakwinkels)
  • 200 ml melk

Hulpmiddelen

  • keukenrobot
  • taartrooster
  • taartonderlegger/presenteerblad

Bereidingswijze

  • Klop de Kloppudding, slagroom, Klop-Fix en melk tot een stevige pudding
  • Halveer de bokkepootjes in de lengte met een mes
  • Snijd de biscuitbodem doormidden
  • Leg een halve biscuitbodem op een taartonderlegger of op het presenteerblad met de gesneden kant naar boven
  • Smeer 1/3e deel van de pudding over de bodem uit
  • Leg hierop een laag gehalveerde bokkepootjes met de gesneden kant naar beneden
  • Smeer 1/3e deel van de pudding over de bokkepootjes uit
  • Leg een laag gehalveerde bokkepootjes op de pudding, haaks op de vorige laag
  • Smeer de rest van de pudding over de bokkepootjes uit
  • Verkruimel de overgebleven bokkepootjes
  • Strooi de verkruimelde bokkepootjes over de pudding
  • Laat de taart een nacht opstijven in de koelkast

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 19 juni 2014 in Taart

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: