RSS

Quiche

19 Jun

Vandaag was het tijd om restjes op te eten. Er lag nog een rol bladerdeeg in de koelkast die de houdbaarheidsdatum naderde dus was de oplossing om een quiche te maken.

Ingrediënten

  • rol bladerdeeg
  • 250 ml room
  • 3 eieren
  • 2 bollen mozarella
  • halve rode paprika
  • potje rode pesto
  • paar zongedroogde tomaatjes
  • peper
  • zout

Hulpmiddelen

  • voorverwarmde oven op 180°C
  • Taartvorm

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Rol de bladerdeegbodem uit in de taartvorm
  • Plooi de randjes naar binnen
  • Smeer de pesto uit over de bodem
  • Snij de mozarella en paprika in schijfjes
  • Bedek de bodem met mozarella en paprika
  • Klop de eitjes door de room
  • Giet de room over de mozarella
  • Verspreid de zongedroogde tomaatjes erover
  • Kruid af met peper en zout
  • Bak de quiche ongeveer 30 min. in de oven of tot het eiermengsel helemaal gestold is.

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 19 juni 2014 in Groenten, Lunch

 

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: