RSS

Pasta spinazie

25 Sep

Af en toe moet het snel gaan en dan is de stap naar een fastfoodketen of een frituur snel gezet. Tegenwoordig probeer ik als ik weinig tijd heb toch om een gezonde maaltijd te creëren. Dit receptje is één van de voltreffers want de saus maak je terwijl de pasta aan het koken is. Als je bovendien wat meer maakt heb je de volgende dag nog sneller eten want dan hoef je het maar op te warmen 😉 Voor de vleeseters onder jullie kan je de zalm vervangen door spekblokjes.

pasta spinazie

Ingrediënten

  • 100 g pasta
  • 4 kerstomaatjes
  • 2 sneetjes gerookte zalm
  • 70 g spinazie in roomsaus uit de diepvries
  • handje pijnboompitten
  • gemalen kaas

Hulpmiddelen

  • 2 kookpotten
  • Koekenpan
  • Snijplank

Bereidingswijze

  • Kook de pasta
  • Doe de spinazie in de kookpot tot alle blokjes ontdooid zijn
  • Snij de zalm in kleine stukjes en de tomaatjes in 4
  • Bak de pijnboompitten kort aan in de koekenpan
  • Meng de zalm, tomaatjes en pijnboompitten onder de spinazie en laat even mee opwarmen
  • Giet de pasta af
  • Giet de spinazie over de pasta
  • Werk af met gemalen kaas

Advertenties
 
1 reactie

Geplaatst door op 25 september 2014 in Pasta

 

Tags: , , , , ,

Een Reactie op “Pasta spinazie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: