RSS

Speculoospasta

03 Nov
Speculoospasta

Na de zelfgemaakte choco nu de zelfgemaakte speculoospasta. Ik moet toegeven dat dit de eerste speculoospasta is die ik proef, maar volgens mijn smaakpanel is deze lekkerder dan die van Lotus. Aan u omzet uit te testen en te vergelijken!

IMG_0366.JPG

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 150 g suiker
  • 1 dl koffie
  • 200 g speculoos
  • 150 g boter
  • kaneel

Hulpmiddelen:

  • Fornuis
  • Kookpot of steelpannetje
  • Klopper
  • 2 potjes

Bereidingswijze:

  • Klop op een zacht vuur de eieren op met de suiker en de koffie tot een stevige sabayon
  • Verbrijzel de speculoos en voeg ze toe aan de sabayon
  • Roer de koude boter door het geheel
  • Voeg kaneel toe naar smaak
  • Verdeel over potjes en laat een nacht rusten in de koelkast
Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 3 november 2014 in Geen categorie

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: