RSS

Omelet uit een zakje

09 Dec
Omelet uit een zakje

Door een ongepland druk weekend en een naderende deadline zit ik behoorlijk achter op schema. Geen tijd dus om lekker uitgebreid te koken. In de zomer is dit geen probleem en flans ik snel een salade in elkaar of eet ik gewoon een boterham, maar met dit winterweer eet ik toch wel graag iets warm. Vandaar vandaag een ‘luiwijven’-gerechtje. Snel klaar en weinig afwas. Een perfecte combinatie, al zeg ik het zelf.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon

  • 2 eieren
  • 1 tomaat
  • 3 plakken ham
  • alles wat je maar in je omelet wil hebben

Benodigdheden:

  • diepvrieszakje
  • kookpot
  • water
  • kookvuur

Bereidingswijze:

  • Breng het water aan de kook
  • Snijd de ham en tomaat en eventueel andere ingrediënten in stukjes
  • Doe alle ingrediënten in het diepvrieszakje
  • Knijp goed in het diepvrieszakje zodat alles goed gemengd is
  • Leg het gevulde diepvrieszakje 10-15 min in het kokend water, let op dat het zakje niet boven het water tegen de rand van de pot komt want dan smelt het en heb je iets meer afwas
  • Haal de omelet uit het zakje en leg op een bord
  • Smakelijk!

IMG_0547.JPGIMG_0548.JPGIMG_0551.JPGIMG_0553.JPG

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 9 december 2014 in Lunch, Ontbijt

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: