RSS

Kerstlijstjesstress

12 Dec

Wie heeft hetzelfde probleem dan mij? Een heel jaar door wil ik vanalles hebben en dan die twee keer per jaar dat men met de vraag ‘Heb jij een lijstje’ komt sta ik met mijn mond vol tanden. Elk jaar maak ik het goede voornemen om gewoon doorheen het jaar een lijstje op te stellen. Maar ja, die goede voornemens zijn eind januari alweer lang begraven.

Om mijn familie (en iedereen die een cadautje voor mij wil kopen) een idee te geven wat ik graag wil hebben maak ik hier ook even een lijstje. Wie weet kan het jullie ook op ideetjes brengen om nog een cadeautje voor iemand te kopen. Oh ja, nog een tip voor alle lezers: ik houd enorm veel van cadautjes 🙂 #hinthint

Als beginnend foodblogger heb je natuurlijk een keukenmachine nodig. In het begin lukt het wel om met een gewone mixer te werken, maar een keukenmachine is echt wel een zaligheid. Ik heb het geluk dat mijn mama vorig jaar de Bosch Keukenmachine MUM54720 gekocht heeft, waar ik dankbaar gebruik van maak. Ik kan deze dan ook zeker aanraden.

Omdat ik ook veel pasta’s maak heb ik vorig jaar een pastamachine cadeau gekregen. Dit soort pastamachine is uitstekend om te beginnen, maar onderschat de fysieke arbeid die erbij komt kijken niet! Als je veel verschillende soorten pasta’s wil maken is de pastamachine van Marcato een echte aanrader, hierbij kan je aparte opzetstukken alsook een motor kopen. Om plaatsbeperkend te werken is een pastadroogrek zeer handig. Als je pasta maakt moet je dit enkele uren laten drogen. In het begin liet ik het drogen op het keukenblad, maar dan is bijna gans je keukenblad gevuld als je geen hele grote keuken hebt.

Met deze gekregen cadeautjes was ik dus enorm blij, maar nu moet ik dus weer op zoek naar nieuwe spulletjes om op mijn lijstje te schrijven…

Omdat ik het gevoel heb dat ik quasi alle noodzakelijke bakspullen in mijn bezit heb ga ik dit jaar geen bakgerei vragen. Je kan altijd wel vormen blijven bijkopen, maar vaak liggen ze het merendeel van het jaar in de kast stof te vergaren, wat ik dan weer jammer vind.

Toen ik gisteren in de Lola Liza rondliep kwam ik deze trui tegen. Omdat ik al een trui en een topje gekocht had vond ik het een goed idee om deze trui voor mijn kerstlijstje te behouden.

lolaliza

 

 

Regelmatig ga ik naar een homeparty van Victoria, waar ik ook altijd heel veel wil bestellen. Een groot deel van mijn lijstje bestaat dus uit juweeltjes van Victoria. Het handige hieraan is dat je gewoon de code uit het boekje door moet geven. Op mijn lijstje staan onder andere oorbellen die uitstekend bij de bovenstaande trui passen 🙂

Wat ik verder nog wil is een opbergdoos voor mijn horloges. Helaas is dit in de normale prijsklasse zeer moeilijk te vinden. En omdat ik dan toch een opbergdoos wil vind ik dat ik ook nog een nieuwe horloge nodig heb. Een donkerblauwe horloge heb ik namelijk nog niet en zou wel passen bij mijn huidige garderobe.

Indien jullie nog tips hebben voor mijn kerstlijstje (of verjaardagslijstje voor april) mogen jullie het mij steeds laten weten!

 

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 12 december 2014 in Allerlei

 

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: