RSS

Pasta Carbonara met chipolata

31 Dec
Pasta Carbonara met chipolata

Tussen de taarten bakken door is er ook nog de maandelijkse foodblogswap. Deze maand mag ik voor de foodblogswap koken van <a href=”http://katrinsfavorieterecepten.blogspot.be”>Katrins blog. Een blog met recepten van over de hele wereld. Een ding weet ik wel: geen zoetigheden deze keer! Dan maar op zoek naar mijn andere liefde: pasta! Omdat het snel en makkelijk moest zijn heb ik gekozen voor de pasta carbonara. Omdat er chipolata uitlag heb ik de zalm vervangen door chipolata. Een rare combinatie, maar best lekker. Zeker het proberen waard!

image

Ingrediënten:

  • 250 g pasta
  • bouillon voor pasta
  • schijfje lookboter
  • 3 chipolata’s
  • beetje room
  • Parmezaanse kaas
  • 2 eieren

Benodigdheden:

  • Pan
  • Kookpot
  • Kookplaat

Bereidingswijze:

  • Kook de pasta beetgaar
  • Verwarm de lookboter in een pan tot ze begint te kleuren
  • Snij de chipolata in schijfjes
  • Bak de chipolataschijfjes in de lookboter
  • Klop de 2 eieren los
  • Voeg Parmezaanse kaas toe aan de losgeklopte eieren tot het een stevig mengsel is
  • Giet de pasta af
  • Voeg de pasta bij de chipolata in de de pan
  • Giet de eieren over de pasta en meng alles goed door elkaar tot de eieren gestold zijn
  • Voeg een beetje room toe volgens eigen smaak
  • Serveer met extra Parmezaanse kaas
Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 31 december 2014 in Lunch, Pasta, Vleesgerechten

 

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: