RSS

Pastasalade

06 Feb
Pastasalade

Af en toe heb ik absoluut geen zin om boterhammen te eten, dus dan maak ik een slaatje om ’s middags te eten.

2015/01/img_0365.jpg

Ingrediënten:

  • 60 gram gekleurde spirelli
  • halve bol mozarella
  • 6 kerstomaatjes
  • rucola
  • pesto

Benodigdheden:

  • kookplaat
  • kookpot
  • vergiet
  • snijplank
  • scherp mes

Bereidingswijze:

  • Kook de pasta al dente volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking
    (Tip: je kan dit de avond van te voren al koken of een grotere hoeveelheid koken voor verschillende dagen)
  • Giet de pasta af en laat afkoelen
  • Snij de mozarella in blokjes
  • Snij de kerstomaatjes in 4
  • Meng de pasta, mozarella, kerstomaatjes, rucola onder elkaar met pesto

2015/01/img_0365-0.jpg

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 6 februari 2015 in Lunch, Pasta, Salades

 

Tags: , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: