RSS

Amandelspijs

23 Dec

12388291_10153759445863686_1395519564_nIngrediënten:

voor 500 g

  • 1 citroen
  • 250 g gemalen amandelen
  • 250 g kristalsuiker
  • 2 eierdooiers

Benodigdheden:

  • Rasp
  • Mengkom
  • Vershoudfolie

Bereidingswijze:

  • Wrijf de citroen schoon
  • Rasp de gele schil van de citroen
  • Meng de amandelen, suiker en citroenrasp onder elkaar
  • Verpak de amandelspijs strak in vershoudfolie
  • Laat de amandelspijs minstens 1 dag in de koelkast liggen zodat de smaken zich goed kunnen mengen
  • Meng vlak voor gebruik de eierdooiers door het mengsel

Houdbaarheid:

  • Zonder dooiers: 1 maand in de koelkast
  • Met dooiers: 1 week in de koelkast

 

 

Advertenties
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: